Timeplan og priser

Timeplan

MediYoga er en rolig og meditativ form for yoga og kombinerer det medisinske og yogiske perspektivet med enkle, men kraftfulle øvelser og meditasjoner basert på Kundalini Yoga og kinesisk medisin.

Dette er en yogaform for absolut ALLE, fordi programmene kan nøyaktig tilpasses de fysiske mulighetene uten å miste styrken og effekten (til og med å sitte på stolen).

Praktisk info og priser:

Gruppetimer legges ut på vår facebooksida @vikingterapi og @yourinnerbalanceyoga. Drop-in pris: 275 NOK (1- og 2 mnd. avtaler finnes).
Gruppetimene holdes ved Galleri Gunnar Berg på Svinøya i Svolvær @thehshalalofoten
 

Mulighet til individuelle gruppetimer (jobbrelatert eller privat minst 4 pers. eller fastpris 1100 NOK/ 1 1/2 t) etter avtale. 

Er du heller interessert i en Yoga Terapi -session en til en, bare ta kontakt direkt på telefon 97407226 eller via epost: manuele@gmx.li.
 

Pris for første konsultasjon: 1100 NOK med 1 1/2 t varighet  (45min samtale/ 45 min skreddersydd yogaprogram til dine behov), inkl. oppfølgingstime på 30 min. 

Pris for videre oppfølgingstime: 350 NOK/30 min 

Om du ønsker en yoga session en til en ta kontakt for en individuell avtale. 

Prøv å kjenn på MediYoga:

https://www.youtube.com/watch?v=Pzb6WpWIekk

Din vei til din "Inner Balance" starter her

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226