Kvann Røkelse

Tilbake til røttene våre

Røyking angelica hjelper oss å komme tilbake til røttene våre og å bygge selvtillit. Noe som er veldig viktig akkurat nå for nye virksomheter som påvirker livet ditt. Angelica har vært en del av enhver beskyttende røkelse siden antikken. Det er nettopp mot svart magi at angelica når sitt høyeste potensiale for beskyttelse. Gamle hus røykes fortsatt med det og får dermed de positive energiene sine tilbake. Derfor er disse røttene et must i enhver bortvisning og beskyttende røyking. For å få visjoner, er rosenrød røkt.

Kvann-røyk midt på vinteren og Samhain ble og fremføres fremdeles i dag. Planteånden din gir oss varme og beskyttelse i disse overgangssesongene. I løpet av disse tider ble det også røkt mot sykdommer hos alle. For dette ble røttene røkt i en røykepanne ved å svinge gjennom rommene. Selv mot det onde øyet og ond magi ble engelen brukt til å røyke eller de tørkede røttene ble hengt rundt halsen som en kjede. Hvis vi ønsker å rette et ønske til våre forfedre, bør vi røyke med røttene til angelica.

For røkelse med kvann kan frø, røtter eller til og med bladene tørkes og røykes. Kvann-røttene lukter veldig særegen

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226