Bjørk Røkelse

Vekke nye energier

Å røyke med bjørken vekker nye energier i oss og får livstrømmen til å fungere igjen. Vi er gratis for nye oppgaver og utfører dem nøyaktig. Vi er klare for en ny start. Røyking av bjørk brenner ut våre «vinterdepresjoner» og nipper negative tanker i knoppen. På denne måten føler vi oss lette og begeistret og kan gjøre nye ting. Denne røykingen oppmuntrer kreativiteten vår. Men bjørken hjelper også med herdede forholdsproblemer, der planteånden hennes løsner denne herdingen, og vi kan se på fremtiden sammen med partneren vår.

 

Fordi bjørken har en sterk rensekraft, når folk røyker eller blir drevet ut eller fortryllet, blir folk «slått ned» på forhånd med bjørkegrener. Slik at ondskapen blir igjen på grenene og deretter kastes i rensende ild. Denne brannen skal bestå av bjørkeved og penselved. Gå deretter til bjørkerøykingsseremonien. Bjørken spiller også en stor rolle i røykevitenskap på Walpurgis Night.

 

Det har vist seg at mange planter er inkludert i røyk for beskyttelse, i likhet med bjørken. Det hører også til de beskyttende urtene. Den har en beskyttende og fordriver energi. Den berømte illevarslende kvosten på dørstokken må være bundet med bjørkekvister. Bjørken kan blandes godt med hagtorn- og valgblomster for å skape et røkelse. Om nødvendig kan litt lerkharpiks tilsettes. Alle deler av bjørken kan brukes til røyking, for eksempel bjørkeved, bark, små kvister og bladene. Hvis du vil samle bjørkestykker, må du passe på fallne bjørker om høsten, når stormer raser. De bryter veldig lett i en storm. Du kan ta med pensel, tre og andre bjørkedeler fra disse trærne.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226