Meditasjoner fungere som en bro mellom den fysiske kroppen, den emosjonelle og den mentale. Å gå i naturen aktiverer det parasympatiske nervesystemet (nervesystemets bremse), det har vist seg å redusere stresshormoner og senke blodtrykket. Det aktiverer også frigjøring av DHEA (dehzdroepiandrosteronacetat) fra binyrene, noe som fremmer selvhelbredelse for depresjon, utmattelsessyndrom, overvekt og autoimmune sykdommer. Det er den medisinske delen, men hvis vi tar vare på vår mentale, emosjonelle og fysiske velvære, får vi muligheten til å trå inn i vår styrke og utvide vår styrke. I roen av meditasjonen kan vi tømme tankene våre («rydde på loftet»), og vi kan gjenkjenne det som virkelig er meningen med livet.

Å åpne seg for de som finns rund oss og føle seg en del av helheten er sentralt i naturmeditasjonen.

En person som former livet sitt omhyggelig, som er koblet til ressursene sine, som er klar over potensialet sitt og som dermed gir seg selv til verden, stråler ut i verden. Han/hun skaper et resonansrom der hans/hennes velvilje, medfølelse, empati, men også hans/hennes kreative kraft kan føles.

Ta den reisen med oss frakoblet fra stress og kjenne selv på endringen i deg selv og i livet rund deg. Om du er interessert i en ledet naturmeditasjon, utenom de planlagte events som du få se på facebooksida vårt @vikingterapi, ta gjerne kontakt med enten Martina 90524214 eller Manuela 97407226.

https://www.facebook.com/pg/vikingterapi/reviews/?ref=page_internal

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226