Humle Røkelse

For en frisk start og fredelig søvn

Røyking humle er mindre kjent. Røykingen gir oss styrke til å starte på nytt i desperate faser av livet og problemer blir ikke lenger betraktet som dårlige. Hvis følelsene våre er for eksiterende og har en følelse av at alt er for mye for dem, hjelper det å røyke humlen for å oppnå indre ro. Røykingen beroliger nervene våre og vi får vår velfortjente søvn. Du bør alltid røyke med humle når kroppen og sinnet bare lever i stress og hektisk og derfor ikke sinnet lenger kan slå seg av. Hoprøyking fungerer også bra i tvister mellom partnere. Det beroliger de opphetede sinnene.

For en fredelig søvn uten mareritt, er det bra å røyke humle i sengekammeret før sengetid. En putetrekk kan fylles med humlekegler for å forbedre effekten. Planteånden hans er helbredende og gir oss en fredelig søvn. Humle har alltid stått for søvn og legning, og de har blitt brukt mye til dette. Det sies også at humle sveiv nedover sexlysten, og det er grunnen til at munkene vokste den og brygget ølet sitt.

Tørkede humlekegler fungerer godt i en røkelsesblanding med lavendel og rosenblad. Denne røkelsen er forsiktig og beregnet på sensitive mennesker. Planteånden hans er veldig snill. Den kan samles på sensommeren til høsten. Da er humlekjertlene hans på sitt beste. Når du samler humlen, må du passe på at de gule humlekjertlene ikke faller ut når du plukker dem. Det beste er å jobbe med en større papirpose. Slik at kjeglene faller rett inn når det plukkes.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226