Røyking med mjødurt | Åpne øynene

Røyking med mjødurt, fordriver negative tanker og gir oss utsikten igjen. Men denne røykingen beskytter oss også mot negative energier som overføres til oss av andre, fordi vi gjennom dem kjenner igjen disse energiene i god tid. Derfor tilsettes det ofte i beskyttelsesgasser. Mjødurt står for spåkjenning, glad og kjærlig i røkelsesvitenskapen. Meadowsweet var en av de hellige plantene til druidene.

En røyke med mjødurt avslører sannheten og hjelper oss å akseptere den og ikke til å lukke øynene for sannheten. Dette er et skritt for å komme videre. For noen ganger lukker vi øynene for sannheten fordi vi er redde for den. Fordi engesøtten står for lykke, for munterhet, røykes den for fredelig sameksistens. Anbefales på det sterkeste hvis du bor i større familier eller grupper, for eksempel en delt leilighet. Dryss av knuste engsøte blomster på gulvet.

En røyke mjødurt har en stemningsløftende effekt på tankene våre og gir oss glede. På den tiden i England ble mjødøde søte blomster tilberedt i vin, noe som lyste opp stemningen. Mennesker som er veldig triste eller negative, bør røykes i et rom med denne røykeplanten. Det har en klargjørende og rensende effekt og heier på.

Tørkede engsøte blomster og blader kan blandes fantastisk med fioler og ringblomster for å skape en nydelig røkelse. Meadowsweet blomster hører også til i tuften av urter som ble brukt til å røyke mot lyn og sekskant.

Samlingstiden er rundt sommersolverv, da skal den, etter folketro, være den mest effektive.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226