Tusenfryd Tinktur

Jeg synes tusenfrydene burde bli mer oppmerksomhet. Det fremstår så lite og ubetydelig at vi ofte går forbi det og ignorerer det. Kanskje fordi den vokser under føttene våre og bare noen gang ser etter planter som vokser nesten i øyehøyde. Jeg vil gjerne introdusere deg for tusenfrydstinkturen, som kan utvikle dens egenskaper veldig godt i tilfelle blåmerker, revmatisme, små sår, hudskadet hud og til og med forkjølelse.

Ingredienser

Så mange tusenfrydblomster som du får plass i glasset ditt 

Vodka

Forberedelse

Tusenfrydene fylles ikke til randen i et glass, og vodkaen helles over dem. Lukk deretter godt og la stå på et kjølig og mørkt sted i ca. 3 ~ 4 uker. Filtrer deretter, klem blomstene litt og hell dem i rene små flasker. Fra denne tusenfrydstinkturen kan du ta 30 ~ 50 dråper om dagen eller blandet med te eller vann 3 ganger om dagen. Det kan påføres eksternt på små sår og blåmerker. Hvis du har å gjøre med hudskadet hud, dypp hudområdene med dette skjæret. Det er best å ta et stykke lin for dette.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  974 07 226 eller 905 24 214