Ringblomst Røkelse

For klare og sanne drømmer

Å røyke ringblomster handler mest om kjærlighet. Elskere røykes med henne slik at kjærligheten kan vare evig. Det bringer sol i hjertene våre og vi blir mottakelige for vår motpart. Denne røykingen gir oss en følelse av trygghet og vi lar eldre vakre minner komme tilbake i bevisstheten vår. Dette skaper fantastiske følelser som vi kjenner fra minner. Denne røkelsen kan også fumigeres med opphentede emosjonelle aggresjoner. Sjelen vår roer seg og vi kommer tilbake i harmoni med den.

Røykende ringblomst blomster står for klare drømmer, sanne drømmer og intuisjon. For å oppnå klarsynt drømmer, blir ringblomstblomster spredt under sengen og røkt med ringblomst før du legger deg. For å oppfylle dine ønsker, bør du drikke en ringblomst te før du legger deg og røyke ut soverommet med ringblomst. Vi kan skjerpe intuisjonen vår med dette anlegget. Dette er bra for folk som veldig ofte faller for andres løgner og intriger fordi de er blide og godmodige. Denne røkelsen styrker disse menneskene til å innse farene tidligere og deretter fjerne dem fra livet.

For å røyke med ringblomst, kan den tørkede hele urten eller kronbladene brukes. Mindre blomsterhoder kan tørkes og røykes hele. De skal alltid samles på tørre og veldig varme sommerdager, for da er all plantekraften iboende. Hvis du er bekymret for kullet, kan du lage din egen kull av tindersvampen.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226