MANUELA OM MEDIYOGA:

Jeg er MediYoga-instruktør og terapeut. En yogaform som jeg har funnet i 2016 pga. sterke fysiske smerter. Flere år etter smertene hadde startet ble jeg diagnostisert med Fibromyalgi.  Når jeg hadde kommet til min fysisk og emosjonell belastningsgrense ble MediYoga min ny livsvei og verktøy tilbake til hverdagen.

MediYoga er en rolig og meditativ form for yoga og kombinerer det medisinske og yogiske perspektivet med enkle, men kraftfulle øvelser og meditasjoner basert på Kundalini Yoga og kinesisk medisin.

Dette er en yogaform for absolut ALLE, fordi programmene kan nøyaktig tilpasses de fysiske mulighetene uten å miste styrken og effekten (til og med å sitte på stolen).

Jeg bruke forskjellige typer meditasjoner i tillegg til yogaprogrammene og kan bruke også eteriske oljer for en dypere effekt.

Jeg har også utdannelse som mentor i stress og utbrenthet, gravidyoga og barneyoga innen MediYoga.

I tillegg lede jeg naturmeditasjoner spesielt i sammenheng med vår kvinnesirkler og planteturer.

Om du er interessert i en enkelt konsultasjon, eller har lyst på en personlig yogaopplevelse i en små gruppe eller alene utenom vår planlagte eventer ta kontakt med meg Manuela 97407226, sjekk også ut min personlige facebooksida

https://www.facebook.com/yourInnerBalanceYoga/

 

Prøv å kjenn på MediYoga:

https://www.youtube.com/watch?v=Pzb6WpWIek

 

Din vei til helbredelse starter her.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226