Ryllik Røkelse

Røyking med ryllik | Åndelig hjelper for vår sjel

Når vi røyker med ryllik, hjelper det oss å oppnå en mental og fysisk balanse. Ryllikens budskap er: Moral Attention and Spiritual Justice. Hvis vi måtte ha en trist opplevelse eller en veldig dyptgående kunnskap, er røkes av ryllik hjelper vår sjel. Vi gjenvinner mot, besluttsomhet og selvtillit gjennom planteånden, som har blitt etterlatt av disse opplevelsene. Som et resultat ser vi disse opplevelsene på en mer avslappet måte, absorberer dem og behandler dem positivt.

Vi ser det nå som en positiv opplevelse og hvordan vi kanskje kan lære av den. Og hvis vi kommer inn i en slik situasjon igjen, vil vi bedre lytte til vår indre stemme og stole på den mer og ikke gjøre en feil to ganger.

Hvis du vil føle det litt mer intenst, kan du tilberede ryllik-te før røykseremonien og drikke den i slurker. Dette gjør deg veldig avslappet og føler deg i harmoni med naturen. 

 
 

Ryllik røyke er perfekt for å løse opp disse energiene i luften når det gjelder negative energier i hus. Ryllikens egenskaper hos røykere går fra å helbrede, spire, profetere og elske. Det brukes også til å røyke gjenstander. For en ryllik ~ røyking tar du hele den tørkede urten.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226