Kamille Røkelse

Fremmer mellommenneskelig harmoni

Røykende kamilleblomster gir sjelen vår ro og balanse. Hva er så viktig i dagens hektiske verden. Det styrker oss med sorg, sinne og negative tanker, som vi noen ganger ikke kan komme ut av av oss selv. Røyking av kamilleblomster fremmer toleranse og mellommenneskelig harmoni. Det beroliger tankene våre, reduserer tvisten og gir oss en følelse av trygghet. Den prøver også å lukke “gamle sår” på sjelen vår på en målbevisst og samvittighetsfull måte. Dette gjør at vi kan fullføre en sak som vi har jobbet med i lang tid, og som forstyrrer vår fremgang.

Hvis du vil lukke de mentale gamle sårene dine, bør du røyke tørkede kamomillblomster, furuharpiks og roseblader som du tørket på vinduskarmen under fullmåne i ni dager. Med denne røkelsesblandingen røyker du hver kveld i ni dager. Når du røyker, må du tenke dypt på saken din og gradvis lukke mentale sår. En slik røykseremoni er veldig intim og personlig, og det er derfor den blir utført i total ensomhet. Bare du og røkelsen. Husk alltid at i hver ende av en tunnel er det lys igjen.

Kamillen brukes også som røkelse for å løse opp forbannelser. Hvis vi bærer denne følelsen med oss, kan planteånden din vise oss den mentale veien til oppløsning. Foran slik røkelse kan du bade i kamilleblomster og også ta kamillete uten sukker.

Å røyke med kamilleblomster har en litt søt duft hvis du røyker det rent. Hvis andre røykeplanter tilsettes, endres også lukten. De kan blandes harmonisk med roser, lavendel og / eller salvie for å skape en lysende røkelse.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226