Guidet Meditatjonsreise

Ta en pause for å puste

På den guidede meditasjonsreisen kombinerer jeg sjamanske reiser med bilder indikasjons psykoterapi. Dette er min måte å kombinere det overnaturlige med det vitenskapelige som ledsages av musikk og trommer.

I tillegg til individuell terapi, kan denne kombinasjonen av sjamanisme og dagdrømmer også brukes til par-, familie- og gruppeterapi. Eller bare for å slappe av og bare koble seg fra hverdagen.

En sjamansk reise beveger vi oss til en annen verden, til et annet nivå. Vi kommer til steder eller verdener som ikke eksisterer i denne virkeligheten. Vi møter forskjellige vesener, kraftdyr, engler, åndelige hjelpere, mytologiske vesener og dyr. Og alt har en mening fordi dette er individuelt.

I motsetning til sjamanensk reise blir bilder foreslått for oss i «Katathyme Imaginative Psychotherapy».

Selv når du jobber med barn, kan du bruke bilder og symboler best mulig. «Katathyme Imaginative Psychotherapie» av Hanscarl Leuner 1954 er basert på stimulering av visuelle ideer. Det vil gjenspeile ubevisste konflikter og følelser. Fantasi brukes i forskjellige psykoterapeutiske metoder, denne applikasjonen er den kraftigste og endrer personlighetsstrukturen.

Denne forbindelsen bringer den guidede personen inn i en tilstand der han bevisst arbeider med bilder fra det underbevisste og dermed kan endre ting, dogmer og tankemønstre. Fordi personen innser ting som var skjult.

Jeg elsker å gjøre disse meditasjonene. Når jeg ser deltakerne som kunne slappe av på en helt annet nivå og andre derimot som kunne annerkjenne noe de har vært opptatt med lenge og nå finner en løsning det gjør meg glad.

Individuell reise  ca. 60 min / 450 Kr.

Gruppereiser (til 8 Pers.) ca. 60 min    230 Kr. / Pers.

For å avtale, vennligst kontakt meg.

Jeg legger ut gruppereise på Facebook-siden vår

https://www.facebook.com/FamParTerapi/services/  eller  https://www.facebook.com/vikingterapi

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226