Ingfær Røkelse

Mot hverdagsstress

Å røyke med ingefær utstråler en varig duft. Duften spenner fra søt til varm. Denne røkelsen gir oss ro i hverdagen fra stress. Vi kan la oss gå og finne indre ro. Denne røkelsen er veldig bra for folk som har taklet en stressende hverdag, fordi vi noen ganger ikke kan slå av oss selv og da hjelper ingefærrøyking oss.

Denne røkelsen er også veldig egnet for nervøse mennesker, siden den tar bort nervøsiteten vår og en følelse av ro og balanse vises i oss. Men selv om vi får en følelse av at vi er på et tidspunkt og ikke vet hva vi skal gjøre, tar planteannden oss med på sin reise for å vise oss hvordan vi kan frigjøre våre indre blokkeringer. Det gir mental varme og gir oss en følelse av solidaritet og trygghet. Noe som også betyr at det er spesielt anbefalt for ensomme sjeler.

Denne røkelsen gjør at vi kan kritisere handlingene våre eller vår person bedre, og vi er mer villige til å tenke på det. Å røyke ingefær varmer og styrker tankene våre. Du kan også røyker med ingfær om du vil slappe av. Bare la tankene flyte etter en stressende dag for å tømme hodet. Ingefær er fantastisk mot stress!

Ingefær kan god blandes med kjørvel, oregano og / eller granharpiks for å skape et røkelse.

Små ingefærbiter tørkes før røyking. Hvis du vil røyke med ingefær, bør du spise tre ingefærbiter på forhånd slik at den kan utvikle sin fulle styrke i oss. Egenskapene styrkes.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226