Kjerringrokk Røkelse

Finner tilbake til seksuelle lysten

Å røyke med kjerringrokk hjelper oss å få tilbake vår seksuelle lyst når partnerskapet ikke fungerer lenger. Det sies å ha en potensielt forbedrende og nytelsesskapende effekt på sansene våre. Det er en kraftig røkelse å undersøke vårt indre liv, om vi vil gjøre alt som vi gjør for tiden. Og med en kjerringrokk kan vi rydde opp i vårt indre liv samtidig og legge mye av det som er blitt igjen på banen, slik at vi føler oss veldig sterke mentalt. Som et resultat takler vi nye ting eller slipper det vi skyver foran oss. Vi bringer også ting til en slutt. Med dette avlaster vi sinnet vårt massivt og det vil være friskt igjen og veldig tilgjengelig for nye ting. Planteånden hans gir oss styrke og utholdenhet når vi røyker ren kjerringrokk. For mennesker som holder seg til fortiden, hjelper planteånden oss med prosessen med å gi slipp, enten det er materielt eller på et åndelig plan. Å røyke kjerringrokk har alltid handlet om kjærlighet og forening. Dette er sannsynligvis fordi sporeøret hans ser ut som en penis. Dette er stort sett tegn som vi kan tolke hvis vi vil vite hvor troen kommer fra.

Naturlig brennevin antas å være i kjerringrokk, så plantespirene deres er veldig sterke. For å tørke kjerringroken høster du hele tufter og knytter dem sammen. Så kan den henges opp til tørk. Tørket feltkjerringrang blandes harmonisk med bregne, kvast lyng, oppreist beist, salvie og brenneslefrø for å skape røkelse. For den mannlige delen kan selje urten blandes inn. En vill urt for menn.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226