Bursdagsmiks

En bursdag kan arrangeres i følge sjamaner en duftblanding for å styrke auraen. Så tre dufter blir tildelt kalenderen hver dag. Samspillet mellom duftfrekvensene resulterer i en spesifikk energimiks. Derfor bør de brukes sammen.

Lag din egen parfyme. Ta 20 ml baseolje, for eksempel jojoba, avokado, mandel eller arganolje og tilsett en dråpe av alle de tre duftoljene. Disse luktene lukter annerledes på hver hud.

Hvis du liker duften umiddelbart, så er problemene dine små.

Hvis du synes denne duftblandingen er ubehagelig, fungerer og reparerer oljen auraen din. Etter en stund vil du like denne duftblandingen, og du vil merke korreksjonen av problemene.

Hvis du er nysgjerrig på hva duftoljene dine er, kan du kontakte oss så forteller vi deg gjerne om duftene dine for 50 NKr.

Vipps 50 NKr. og skriv bare bursdagsdatoen din så får du duftene

Jeg bruker duftblandingen min som kroppspleieprodukt hver dag etter dusjing og jeg kan bekrefte at mange hverdagssituasjoner vil endre seg og føles annerledes.

Martina din.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226