Fiol Røkelse

For å tømme hodet

Fioler røyk hjelper oss å oppnå indre ro under meditasjon. Denne typen røyking er bra for å bakke oss og for å tømme tankene, noe som kan ha blitt forårsaket av dårlige energier, som argumenter, problemer på jobben, problemer med partnerskap. Det har en veldig forfriskende effekt på tankene våre. Selv når ulykken har nådd oss, kan fiolettens ånd «ta hendene våre» og vise oss hvordan vi skal være lykkelige igjen. Det er kjent at forekomster med fiolen består av kroppsopplevelser (sjelereiser), så å se på deg selv utenfra.

Mennesker som er utålmodige eller grådige, kan røykes med fioler i en seremoni. Det bør gjentas i bestemte perioder, slik at det kan påvirke mennesker.

Den fiolette røkelsen brukes også når et trekk er planlagt for å frigjøre de nye rommene fra dårlig energi fra de tidligere beboerne. Røykingen har en sterk rengjørings- og fordrivende effekt. Den fiolette roten brukes vanligvis til dette. På vårjevndøgn liker blomstene å bli berørt som mange ville vårurter.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226