P1300741

Manuela John

Jeg er 36 år og elsker det naturlige livet i Lofoten. Den direkte nærheten til både havet og fjellene er unik for meg her, og er også grunnen til at det har vært mitt adopterte hjem de siste 8 år. Jeg er MediYoga instruktør og terapeut. En yogaform som jeg oppdaget for 5 år siden på grunn av en nerveskade i ryggen. MediYoga gir meg en fantastisk mulighet til å slappe av, gi slipp og oppnå smertelindring. Det er lettere å se innover og finne tilbake til det som virkelig er viktig for meg.

Jeg bruker ulike eteriske oljer i min daglige praksis, jeg elsker å vær ute på tur, å sanke og nyte naturen sammen familien min. Å verdsette naturen med sine ressurser og skatter er en viktig budskap som jeg gir videre til barna mine.

Vennskap og tillit

forbinder hjertene våre

Martina Gréau-Schuhmacher

Jeg er over 40 år og på grunn av familiære omstendigheter, dogmer og oppvekst, var lidelsen min så stor at jeg ikke så noen vei ut.

Gjennom en venn kom jeg til folk som tilbyr familiejobber samt trening som systemisk familieterapeut. Denne utdannelsen forandret livet mitt.

Helt fra den første familiekonstellasjoner la jeg merke til at det er ting som ikke kan forklares på denne måten, men som har veldig sterk innvirkning på livet mitt.

Jeg lærte også at bare jeg kan endre noe og ikke andre for meg. Jeg oppdaget et helt annet synspunkt om livet mitt.

Livet mitt endret seg til det bedre. Jeg vil hjelpe mennesker til å se på livet sitt fra et annet perspektiv og å finne veien for seg selv.