Dill Salve

Dillen har mange egenskaper. Det sies å bli brukt mot hodepine, trette føtter og lemmer, blåmerker, menstruasjonsuregelmessigheter, magesår, problemer med å sovne, nervøsitet, mage- og tarmproblemer og også veldig gunstig for ammende mødre som ammer. Egentlig en veldig allsidig medisinell urt, som er litt oversett og stort sett bare brukes til å smake retter. Folk som må gå mye eller jobbe med å stå opp, vet at når føttene tar av seg skoene på kvelden, føttene føles trette. Hvis det også er smerter, må vi ta vare på de små føttene våre, fordi de virkelig gjør en god jobb og trenger vår omsorg.

Forberedelse

Tilberedningen av en dill salve er veldig enkel og gjøres raskt. Du trenger en liten skrukrukkanne som du føler med dillblomster. Den helles med olivenolje til alt er dekket. Skru på, rist og la stå i 1 – 2 dager. Så klemmer du ut dillblomstene godt og blander denne væsken med varm bivoks til en salve har dannet seg.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  974 07 226 eller 905 24 214