Skvallerkål Røkelse

Energigivende

Skvallkål-røyking er faktisk ganske ukjent i moderne røykevitenskap. Det meste brukes i røkelsesblandinger. Skavvlerkål er et energigivende røkelse. Når vi er utslitte og våre mentale og fysiske energier sakte går ned i avløpet, er en Skvallerkål-røkelse vår mentale forfriskning. Det frisker opp tankene våre for å komme ut av vårtrettheten og å trekke ny styrke til å skape noe nytt. Planteånden hans gir oss vitalitet.

 Men Skvallerkål hjelper oss også med å holde energivampyrer i trygg avstand. Røykingen hjelper oss å gjenkjenne slike mennesker tidlig og å avverge dem med hell. Røyking med Skvallerkål har en stor beskyttende effekt. Det gir oss vitalitet og hjelper oss å finne veien ut av depressive faser i livet. Skvallerkål gir oss mot og styrke for en transformasjon i livet vårt. Denne planten anses å være spirende, legende og oppmuntret av røykere. Skvallerkål pleide å ha et høyt rykte. I dag blir han dessverre gråt av «ugress».

Skvallerkål-røyking hjelper oss å finne veien tilbake til røttene våre og se annerledes på den materialistiske verdenen. Hvis vi røyker med grådighet oftere, vil vi finne veien tilbake; ingen ifs og buts. De tørkede bladene og blomstene brukes til røkelse. Bladene og blomster tørkes raskt i lag. Bladene må ikke bli brune.

Sammen med persille, Døvnnesle, angelicarøtter, mesterrot, sanicle og de Betonica officinalis, produserer skvallerkål en veldig stor «kraft-røkelse», som også kan brukes til utvisningsseremonier som å røyke ut gamle hus. For dette formålet er rommene sprayet med tufter av skavllerkål som er dyppet i skavllerkålavkok. Etterpå kan du begynne å røyke.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226