50g Nøtter f.eks. Valnøtt, pinjekjerner, pistasjnøtter etc.
200g Seierløk
200g Olivenolje
20g Salt
Forberedelse
Knus nøttene med en mikser eller blender. Knus de friske urtene, olivenoljen og saltet i en egen bolle, tilsett de knuste nøttene og bland den igjen. For lagring, fyll pestoen i et sterilt glass med en skrukork, glatt den ut og hell et godt lag olivenolje over det. Den blir liggende i kjøleskapet i flere måneder. Etter åpning skal den brukes raskt.
Mitt tips
Hvis du vil legge pestoen på bordet, er det bare å legge til rundt 100 g feta. Jeg foretrekker Unstad Gårdsysteris fetaos
Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!
Vipps 905 24 214 eller 974 07 226
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok