Basilikum Røkelse

Løser argumenter i partnerskap

Å røyke basilikum har en veldig positiv effekt på overarbeid og stress. Denne røkelsen renser tankene våre, slik at vi kan slappe av igjen og trekke ufattelig styrke. Denne røkelsen er ment å holde alle onde ånder (negative tanker) og all ondskap borte fra oss. For å få indre formue, bør en basilikum røkelse brukes veldig ofte. Det gir oss beskyttelse og lykke i alle nye virksomheter.

I partnerskapet røyker de med basilikum når det er mye kontrovers eller antimedie har oppstått. Planteånden hans blandet med sin duft beroliger de slåssende menneskene og beriker dem med et indre syn. Som mange sterkt luktende planter, kan basilikum også finnes i utvisningsrøkelse. Planteånden tillater en atmosfære der intet onde kan trives. Derfor er basillen også for beskyttelse. Hvis du vil forsterke denne egenskapen, kan du strø basilikumblader på gulvet, bordet eller alteret.

Å røyke med basilikum betyr også flaks. Hvis vi haster med hell, kan vi røyke litt basilikum kort tid på forhånd. Planteånden hans vil gi oss lykke. Du legger også en bukett basilikum på nattbordet for å trekke lykke. Det har også en integrert del i kjærlighetens røkelse.

Et lite basilikum-orakel

Dette orakelet svarer på spørsmålet om partneren din er lojal. For å gjøre dette, ta et lite friskt basilikumblad og legg det på trekullet. Hvis det brenner av støy, er partneren ikke lojal. Hvis det brenner stille, er partneren lojal.

Tørket basilikum blandes godt med rosmarin, brennesle og salvie for å skape et røkelse. Jeg kaller denne røkelsen den grønne røkelsen fordi den kommer helt i grønt. Slik at den beholder den fine grønnfargen, oppbevarer jeg den i papirposer.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226