Johannesurt Røkelse

Å røyke johannesurt har alltid hatt en høy prioritet når det gjelder røyking. Selv blant de eldgamle folkene ble Johannesurt ansett som et symbol på solen og derfor en kilde til lys. Derfor hadde jenter og kvinner en krans av Johannesurt på hodet ved sommersolverv. Johannesurt er også inkludert i tuft av urter. Om vinteren, når det var fare, det være seg været eller ved årsskiftet, tørket urtetoppen inntil da; det viktigste var storfeene i fjøset, som ble røyket slik at heksen ikke kunne spøke rundt og storfe forble sunt og kyrne ga god melk.

Hvorfor røyke med Johannesurt?

En slik røkelse hjelper oss å redusere spenninger som belastes det høyeste potensialet i en tvist. Etter en kamp i et rom, bør du også røyke den ut med johannesurt, slik at disse negative energiene ikke kan utvikle seg der. Johannesurt gir oss også riktig vei når vi føler sorg, depresjon eller hjertesorg. Noen ganger har vi en følelse av å bli forlatt, planteånden berører vår ånd i røykeritualet slik at vi ikke lenger har en følelse av å være alene. En johannesurt-røkelse styrker oss fra innsiden, denne følelsen av at vi trenger å bryte ny mark eller løse problemer.

Når samles inn Johannesurt for røyking?

Jeg samler johannesurt rundt sommersolverv. I folketro er Johannesurt strengt tatt inn 24. juni, fordi den da inkluderer spesiell beskyttelse mot ond magi og mørke energier. Den over bakken tørkede urten brukes til røkelse. Tørket johannesurt kan blandes med følgende urter for å skape en effektiv røkelse: brennesle, gyldenrod, hasseltre og råfots. Vi bør ikke overse burot, fordi johannesurt med muggwort forårsaker en veldig kraftig røkelse og all skadelig magi holder seg borte.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226