Valurt Røkelse

For å blokkere frykt for fremtiden

Å røyke vennegjeng er verdifullt hvis vi vil komme oss videre i livet og blokkeres av følelser eller frykt for fremtiden. Det hjelper oss å fjerne blokkeringene og se positivt på fremtiden. Vi vil lære å gå vår ønskede trinn trinn for trinn uten å se oss om. Det gjør deg sterk og styrker selvtilliten din. Når vi går vår vei i en transe-røkelse, gir planteånden oss trygghet.

Valurt-røyking har blitt brukt på sykehusrom siden middelalderen. Forbrenningskomfyr ble sagt å ha veldig sterke krefter fordi han klarte å drive bort demonene av sykdommen. Under pestepidemien ble røyken røykt mye. Men det er også preget av dets sterke defensive egenskaper. På den tiden, og ikke bare i middelalderen, røykte folk mye og ofte for å avverge alt vondt.

De kjempet mot enorm skade på familien, sykdommer, fortvilelse, tyveri og også været, som lynnedslag. Mot lynnedslag hengte hun noen tufter med urter eller neslebukker i gavlene i huset og tok for det meste disse tuftene, som de da ikke røk, men i stedet plasserte seg i peisen eller ildstedet som en helhet.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226