Selje Røkelse

Styrker selvtilitt

Å røyke med selje hjelper oss med å finne riktig vei i forskjellige livsfaser og når vi tar viktige beslutninger. Planteånden gir oss en enkel ferdighet, og det er derfor vi velger den rette tingen. Men selv når sjelen vår har nådd et veldig mørkt punkt, heier en pil av røkelse oss opp igjen. Det tar bort sjelens mørke og lar et lite lys skinne for oss i enden av tunnelen. Vi må bare ta veien mot lyset for å ta riktige beslutninger.

Planteånden gir oss beskyttelse på denne veien, og vi lar ikke noen snakke oss inn i noe. Noen mennesker tillater oss ikke veien til lykke, og vi kan også rydde disse menneskene ut av veien gjennom de positive energiene vi føler gjennom denne røykingen. Samtidig fremmer det nærhet til jorden, og frykten vår vil også forsvinne. Vi trenger ikke lenger å velge mellom ja og nei, men vil vite helt fra starten hva vi ønsker. Å røyke med selje styrker vår selvtillit.

Tørket piletrær blandes fantastisk med eføy, buksbom, eik og granharpiks for å danne et trendende røkelse. Pilbark og blader kan også brukes, veden har de beste egenskapene når du røyker. Bruk bare tre og bark hvis du finner noe på bakken. Du kan skrape barken fra yngre grener med en kniv. Dette gjør dem lettere å tørke. Du makulerer de skrellede grenene og lar dem tørke. Tre tar alltid 1-2 år å tørke helt.

Tidligere pleide folk å røyke med pilegrener mot lyn og voldsomme stormer. Men du tok ildstedet for det.

 

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226