Systemisk Familie Terapie

Jeg er over 40 år gammel og på grunn av familiære omstendigheter, dogmer og oppvekst, var min mentale lidelse så stor at jeg ikke så noen vei ut. Jeg dro til og med til et annet kontinent en stund, fordi jeg var redd jeg ville kommet for nær alkohol eller selvmord.

Gjennom min mangeårige kjæreste kom jeg til mennesker som tilbyr Familiekonstellasjoner og trening som systemisk familieterapeut. Denne treningen forandret livet mitt.

Ved den første Familiekonstellasjoner begynte jeg å forstå at det er innflytelser på livene våre som ikke kan forklares på en rasjonell måte. Du må oppleve, føle det om og om igjen. Disse påvirkningene har veldig sterk innvirkning på livet vårt og vår livsstil. De vil alltid vise oss hvis vi tar en feil sving hvordan vi kan rette det. De er verktøy som skal sees og internaliseres. For å gjenkjenne dette ser jeg på meg selv som et verktøy for mennesker som har store lidelser, eller som har erkjent at de har fått et traume som er verdt å se på, gå tilbake og se på fra en annen vinkel.

Jeg lærte også at bare jeg kan endre noe og ikke andre for meg. Jeg oppdaget et helt annet syn på livet mitt. Livet mitt har endret seg til det bedre. Jeg vil hjelpe mennesker til å se livet sitt fra et annet perspektiv og å finne veien for seg selv. Slik at barna våre ikke trenger å fortsette historier som står på vår agenda. Du kan bytte samarbeidspartnere, skifte bosted eller søke tilflukt i avhengighet. Kroppen vår vil reagere på dette med symptomer, de rosa solbrillene blir fort gamle, vi finner ut at den nye partneren er nøyaktig den samme som den forrige. Avhengigheten fører oss til ruinen etterhvert.

Treningen min som systemisk familieterapeut inkluderer samtaleterapi. Grunnleggende former for frykt ifølge Fritz Riemann, familiekonstellasjoner, aspekter av gjerningsmannen og offer prinsippet. Dahlkes skyggeprinsipp, kvantefysikk og intuisjon

.

Familiekonstellasjoner blir nå også brakt for retten i Brasil, med voldgiftsperioden på opptil 5 år kan reduseres til under 1 år. Store selskaper har allerede egne terapeuter som støtter gruppen med viktige spørsmål. Hvorfor skal vi mennesker klare oss uten et så fantastisk verktøy?

Hvis jeg har vekket din interesse, her er min kontakt Tlf 905 24 214 eller

https://www.facebook.com/FamParTerapi/

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  974 07 226 eller 905 24 214