Dette er min absolutte favoritt når vi griller, vi har disse brødene i forskjellige varianter avhengig av hva hagen har å tilby.
Ingredienser
1000 g mel (hvete, spelt)
20 g salt
20 g gjær
80 g fresk urter finhakket
1 ss honning
1 ss eddik
700 g vann
Forberedelse
Elt alle ingrediensene til en deigkneker i ca 12 minutter, elt den glatte deigen og la dekke i ca 1 time. Vend det deretter i 4 porsjoner i litt mel og «virvle» til 25 cm lange pinner. La pinnene hvile på et melet brett i ytterligere 10 minutter, og stek deretter.
Stekes ved 240 ° C i ca 30-35 minutter.
Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!
Vipps 905 24 214 eller 974 07 226
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok