Grillbrød

Dette er min absolutte favoritt når vi griller, vi har disse brødene i forskjellige varianter avhengig av hva hagen har å tilby.

Ingredienser

1000 g   mel (hvete, spelt)

    20 g   salt 

    20 g   gjær      

   80 g   fresk urter finhakket

    1 ss    honning

    1 ss    eddik 

 700 g  vann

Forberedelse

Elt alle ingrediensene til en deigkneker i ca 12 minutter, elt den glatte deigen og la dekke i ca 1 time. Vend det deretter i 4 porsjoner i litt mel og «virvle» til 25 cm lange pinner. La pinnene hvile på et melet brett i ytterligere 10 minutter, og stek deretter.

Stekes ved 240 ° C i ca 30-35 minutter.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226