Spring Urter Pesto

Ingredienser

50g      Nøtter f.eks. Valnøtt, pinjekjerner, pistasjnøtter etc.

200g    friske urter f.eks. Løvetann blader ung, Krossknapp, Seierløk, Skvallerkål etc.

200g    Olivenolje

20g       Salt

Forberedelse

Knus nøttene med en mikser eller blender. Knus de friske urtene, olivenoljen og saltet i en egen bolle, tilsett de knuste nøttene og bland den igjen. For lagring, fyll pestoen i et sterilt glass med en skrukork, glatt den ut og hell et godt lag olivenolje over det. Den blir liggende i kjøleskapet i flere måneder. Etter åpning skal den brukes raskt.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  905 24 214 eller 974 07 226