Dill (Anethum graveolens)

Utvinningsmetode

Damp destillasjon hele planten

Primær bruk

Senke cholesterol, smaktilsettning, Annet mulig bruk: kolikk, bronkial katarrh, flatulens, fremme melkestrøm hos ammende, fordøyelsesbesvær, nervøsitet, hodepine, normalisere insulinnivåer, senke glukosenivået, forstoppelse

Egenskaper

Antispasmodisk, antibakteriell, slimløsende, stimulerende

Kjemiske bestanddeler

Monoterpener (opptil 65%): d-limonen, alfa- og beta-pinener, alfa-hellandrener, p-cymen; ketoner: d-karvon (<45%), etere (<11%)

Påføringsmetode

Kan påføres (uten fortynning). Bruk reflekspunkter og / eller direkte på bekymringsområdet. En til to dråper på håndleddet kan bidra til å fjerne avhengighet av godteri.

Diffuse eller inhaler aromaen direkte. Aromatisk innflytelse: Hjelper til med å roe ned det autonome nervesystemet, og når det diffunderes med romersk kamille, kan det hjelpe vanskelige barn

Ta i kapsel. Bruk som smakstilsettning i matlaging.

Sikkerhet

Bruk med forsiktighet hvis mottakelig for epilepsi

VIKTIG: Informasjonen på denne siden erstatte ikke en legekonsultasjon eller råd fra en naturterapeut eller farmasoyt.

Hvis du likte artikkelen vår, og du ønsker å støtte vårt Viking Terapi-prosjekt, ville vi være glade for å få en «energibalanse». Vi takker på forhånd!

Vipps  974 07 226 eller 905 24 214